Firma Securitate Vaslui

Firma de protectie si securitate Vaslui

Firma Securitate Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Securitate Vaslui: Firma de protectie si securitate Vaslui.

 

Firma noastra din VASLUI asigura serviciul de paza la societati industriale, sedii comerciale, unitati bancare, depozite, case de schimb valutar si amanet, magazine, culturi agricole, agentii, stadioane etc, prin posturi fixe, mobile, patrulari cu mijloace de transport, supracontroale precum si prin procedee de observare cu mijloace optice si electronice pentru cunoasterea situatiei operative din obiective.

Experienta si profesionalismul firmei sunt garantate de o echipa de conducere tanara, dinamica, receptiva la nou, cu o bogata experienta acumulata in ultimii 11 ani de activitate in serviciul de paza si protectie.

Prin personalul de paza specializat si prin mijloacele din dotare va urmari permanent stoparea infractiunilor de furt, tulburarea linistii publice si respectarea regulamentului de ordine interioara a beneficiarului .

Personalul de paza din cadrul societatii a urmat cursuri de calificare pentru exercitarea functiei de agent paza control si interventii obtinand atestat eliberat de Inspectoratul Judetean de Politie. Acesta va fi dotat cu uniforme si insemne dinstinctive conform H.G. 519/2004 precum si cu mijloace de autoaparare si comunicare (baston-B1, B2, tomfe, spray lacrimogen, statii radio emisie-receptie, telefoane mobile, lanterne, -obtional-pistoale cu gaz sau glont, documente specifice serviciului de paza prevazute in anexa patru din H.G.1010/2004).

 

GARDA DE CORP

Se executa la cererea persoanelor fizice pe baza de contract cu personal specializat, astfel incat sa apere persoana careia ii asigura garda de corp impotriva unor atacuri ce pun in pericol viata,integritatea corporala,sanatatea sau bunurile acesteia. Personalul selectat pentru astfel de servicii va fi tot timpul gata de actiune, manierat, plin de tact, diplomat parcurgand in acest scop programe complexe de antrenament si sedinte periodice de tragere.

Garda de corp va avea intotdeauna un aspect fizic ingrijit si o tinuta adecvata momentului zilei si mediului in care isi desfasoara activitatea persoana protejata.

Scopul protectiei este apararea vietii si integritatii fizice a persoanei protejate. Protectia se va executa discret dar ferm, in secret si confidential.

Personalul special atestat si calificat in acest sens va fi dotat cu tinuta, ecuson identificare, mijloace de comunicare si aparare inclusiv armamentul autorizat de politie pe care il foloseste numai in cazurile si in conditiile prevazute de lege.

SERVICII DE PAZA A TRANSPORTURILOR DE BUNURI SI VALORI IMPORTANTE

Este licentiata pentru a efectua transporturi de bunuri si valori importante constand in sume de bani, titluri de credite, cecuri sau alte inscrisuri de valoare, metale si pietre pretioase, valori stiintifice, tehnice, de cultura si arta, asigurand in acest sens personal de paza specializat si mijloc de transport anume destinat.

Indiferent de natura transportului, paza acesteia se va asigura de cel putin o persoana inarmata, cand se efectueaza in localitate si de minim doua in afara acesteia, respectandu-se prevederile legale cu privire la timp si alocarea escortei. Conducatorul auto va fi neinarmat si nu va parasi autovehiculul pe perioada incarcarii/descarcarii bunurilor sau valorilor transportate.

Transporturile locale se pot prelungi si pe timpul noptii, in functie de solicitarile beneficiarului.

Personalul special atestat si calificat in acest sens va fi dotat cu tinuta, ecuson identificare, mijloace de comunicare si aparare inclusiv armamentul autorizat de politie pe care il foloseste numai in cazurile si in conditiile prevazute de lege.

MONITORIZAREA SISTEMELOR DE ALARMA

Firma dispune de un dispecerat de monitorizare a sistemelor de alarma (24/24) deservit de personal calificat in luarea deciziilor ce apar neprevazut pe timp de zi si noapte ( armari, dezarmari, efractii, panica, incendiu, urgente medicale, stari de sabotaj etc.) anuntand echipajele de interventii mobile a societatii noastre si , dupa caz, organele abilitate ( politie, pompieri, salvare ) precum si beneficiarul sau persoana de contact desemnata de acesta.

Evenimentele primite de la obiectivele monitorizate vor fi prelucrate si stocate in baza de date a dispeceratului in scopul asigurarii confidentialitatii informatiilor. La cererea beneficiarului se va elibera un extras selectiv sau detaliat cu evenimentele primite la dispecerat (armari, dezarmari etc). Dispeceratul de monitorizare este compus din unitate centrala, monitor, imprimanta, UPS.

In cazul producerii unor evenimente deosebite pe timpul derularii contractelor, ca masura de siguranta firma noastra are incheiate polite de asigurare cu societati in domeniu.

INTERVENTII RAPIDE LA OBIECTIVE

Echipele de interventii rapide sunt alcatuite din agenti de interventie special antrenati, instruiti in identificarea cauzei alarmei, imobilizarea si retinerea infractorilor, limitarea pagubelor si conservarea locului faptei pana la aparitia organelor de politie.

Personalul de interventie se deplaseaza in timpul cel mai scurt la obiectivele alarmate in conformitate cu clauzele specifice contractuale.

Dotarea echipajelor de interventii este la standarde occidentale, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare (spray lacrimogen, bastoane B1,B2, pistoale cu gaz, statii radio emisie-receptie,veste de protectie,mijloace de iluminare, stingatoare etc.)

Servicii

Oferim servicii de calitate ca paza si protectie, garda de corp, transport valori, supraveghere video.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Compania de paza va ofera servicii de paza si protectie a obiectivelor publice ori private:

 • industriale (intreprinderi, multinationale, uzine, ateliere, fabrici, etc)
 • tehnologice (termocentrale, hidrocentrale, centrale nucleare, etc)
 • comerciale (sedii de firme, mall-uri, supermarket-uri, etc)
 • financiar-bancare (sedii de banci, case de schimb valutar, sedii de bursa si trading, etc)
 • culturale (muzee, teatre, cinematografe, biblioteci, centre culturale
 • institutii de stat (ministere, prefecturii, primarii, agentii de stat, etc)
 • institutii de invatamant (scoli, licee, gradinite, etc)
 • misiuni diplomatice (ambasade, consulate, rezidente, etc)
 • porturi si aeroporturi,
 • santiere (geniu civil, constructii imobile, etc)
 • case particulare si ansambluri rezidentiale
 • manifestari sportive si concerte
 • locatii de agrement (cazinouri, cluburi, restaurante, discoteci, cafenele, parcuri)
 • unitati militare si obiective de interes strategic