Firma Securitate Sfantu Gheorghe

Ares Security S.R.L.

Firma Securitate Sfantu Gheorghe reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Securitate Sfantu Gheorghe: Ares Security S.R.L..

 SC ARES SECURITY SRL este o societate cu profil de protectie si paza infiintata in 1998 avand ca principal obiect de activitate paza si protectia de bunuri, persoane si valori, investigatii, securizari obiective cu echipamente tehnice de securitate, avand un capital social de 32.600 RON si o cifra de afaceri anuala de peste 500.000 euro net.
De asemean suntem certificati ISO 9001:2000 SRAC membri IQ NET, iar societatea noastra este membra cu drepturi depline a Patronatului Societatilor de Securitate din Romania si a Asociatiei Romane de Tehnica de Securitate.
Societatea noastra are in prezent un efectiv de 200 de agenti de paza avizati si calificati cu posibilitati de extindere la nivel optional.

Servicii

Mentionam ca serviciile de securitate ale societatii noastre sunt asigurate prin societatea ASIBAN SA.

Serviciile noastre sunt paza si control acces, monitorizarea computerizata permanenta a sistemelor de alarma conectate la dispeceratul propriu, intervenind eficient si prompt pentru a prevenit efractia, jaful, atacul armat sau alte actiuni de violenta la sedii de banci, firme, spatii comerciale, persoane particulare si alte obiective. Serviciul de monitorizare - interventie rapida dovedeste ca eficienta unui sistem de securitate este completa, in momentul in care permite interventia prompta prin echipe consituite din profesionisti bine antrenati si echipati.

De asemenea, societatea noastra presteaza servicii de paza, de protectie a persoanei, deoarece experienta demonstreaza ca potentialii agresori evita sa atace o persoana bine protejata.

Un alt serviciu pe care firma noastra il pune la dispozitia clientilor este acela de patrula, efectuand controale periodice atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte de mai multe ori in intervale de timp neregulate, la obiective supravegheate pentru a intimida potentialii atacatori, pentru a verifica daca totul este in ordine. Aceste patrule pot deasemenea sa intervina rapid la primirea unui semnal de alarma pana la sosisrea Politiei sau Pompierilor.

 

Galerie foto