Firma Securitate Dragasani

Paza si Protectie Dragasani

Firma Securitate Dragasani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Securitate Dragasani: Paza si Protectie Dragasani.

Compania a luat fiinta in anul 2003 sub denumirea de MIKE SECURITY S.R.L. cu intentia de a avea o dezvoltare zonala, intr-o piata in care este inca nevoie de solutii integrate de securitate, de servicii de calitate si de cele mai performante produse in domeniul securitatii private. In aceasta perioada am elaborat, experimentat si implementat solutii de securitate, am dat dovada de ambitie si profesionalism si am prestat servicii de calitate, ceea ce a facut ca sa avem un portofoliu important de clienti si o cifra de afaceri considerabila. Preocuparea permanenta pentru cresterea companiei, pentru dezvoltare teritoriala, pentru acoperirea unei game cit mai largi de produse si servicii in domeniul securitatii private dar si succesele financiare au creat premise pentru dezvoltare prin cresterea portofoliului de clienti pe cale naturala dar si prin achizitii de companii si integrarea lor in mecanismul pietei de profil. Astfel din 2009 firma Mike Security S.R.L. a preluat si grupul de firme PAD CONSULT, respectiv PAD CONSULT SYSTEM S.R.L. si PAD CONSULT GUARD S.R.L., ambele firme fiind licentiate pe domeniile in care activeaza.

PAD CONSULT SISTEM S.R.L. activeaza in piata de peste 12 ani, este comerciant de produse de securitate in sectiunea Protectie & Paza & Alarma & Interventie si constituie suportul tehnic al grupului. Departamentul tehnic ofera servicii in domeniul sistemelor de alarma,sistemelor de supraveghere video,sistemelor de detectie si prevenire a incendiilor,sistemelor de control acces, sistemelor de interfonie si videointerfonie, IT si comunicatii, precum si mentenanta si service la toate acestea. PAD CONSULT GUARD S.R.L. a luat fiinta in 2007 si activeaza cu succes in domeniul leasingului de personal destinat serviciilor de paza. Continuind politica de dezvoltare pe parcursul anului 2011, MIKE SECURITY S.R.L. a achizitionat compania TRUE SECURITY S.R.L. si MIU GUARD S.R.L. Tinind cont de evolutiile si schimbarile intervenite in viata companiei si pentru un management performant al grupului ne-am revizuit politicile si strategiile si incepind cu luna iulie 2011 am inceput demersurile legale pentru schimbarea denumirii conform cu realitatea. Astazi sub denumirea de MIKE SECURITY GROUP S.R.L. suntem una din principalele companii ce activeaza in industria de securitate si un important jucator pe piata de securitate privata a Romaniei.

Desfasuram servicii in peste 23 de judete: Caras-Severin, Timis, Arad, Bihor, Mures, Cluj, Maramures, Salaj, Alba, Sibiu, Brasov, Harghita, Hunedoara, Dolj, Olt, Valcea, Prahova, Constanta, Ialomita, Calarasi, Tulcea, Ilfov, precum si in Municipiul Bucuresti. Ne dezvoltam odata cu clientii nostrii actuali si potentiali. Compania este detinatoarea unor tehnologii de inalta calitate si inovatie, implementate sub conducerea si consilierea unor specialisti in domeniu. Dispunem de o flota suficienta si diversificata pentru nevoile operative ale societatii si investim continuu in dezvoltarea ei. Experienta celor opt ani ne-a facut sa intelegem ca orientarea spre nevoile clientilor este cel mai important indicator si dorim in continuare sa furnizam servicii integrate de securitate, caracterizate prin excelenta operationala. Cautam permanent sa ridicam standardele in ceea ce priveste eficienta si rentabilitatea in beneficiul clientilor si angajatilor. Urmarim sa devenim lideri in piata prin servicii de calitate, personalizate in functie de necesitatile si cererile fiecaruia dintre clientii nostrii.

 

OBIECTUL SI DOMENII DE ACTIVITATE:

Societatea acopera intreaga gama de produse si servicii necesare pentru a raspunde cererilor de pe piata romaneasca, indreptandu-se cu predilectie catre clienti mari, mijlocii si mici care urmaresc sa beneficieze de un mediu de securitate sigur fara a fi nevoiti sa angajeze pentru aceasta costuri uriase.

 • Activitatea principala conform codificarii (ordin 337/2007) 
 • Activitati de protectie si garda – 8010
 • Activitati secundare conform codificarii:
 • Activitati de servicii privind sistemele de securitate – 8020;
 • Consultanta in domeniul securitatii private - 7490.

 

DOMENIUL DE ACTIVITATE :

 1. Paza si protectia persoanelor, obiectivelor, bunurilor si valorilor si consultanta ;
 2. Monitorizare sistemelor de alarma si interventia la semnalele acestora;
 3. Servicii de garda de corp si consultanta in domeniu ;
 4. Proiectare, instalare, intretinere sisteme de alarmare la efractie si inceput de incendiu, control acces si CCTV ;
 5. Servicii de transport bunuri si valori si consultanta .

 


PUNCTELE TARI ALE COMPANIEI :

Credem cu daruire ca ne putem dezvolta in aceasta piata si putem deveni un operator important pentru ca:

 • avem alaturi de noi o echipa ambitioasa si de notorietate;
 • avem disponibilitate permanenta de aderare la un ritm rapid de innoire si diversificare a serviciilor pe care suntem abilitati sa le oferim;
 • suntem permanent preocupati de evolutia in domeniu, de realizarea de solutii noi de securitate si distribuirea acestora catre clientii nostrii;
 • avem personal bine pregatit, competent si eficient;
 • avem un management cu experienta de peste 10 ani in piata de securitate privata;
 • avem un raport pret-calitate justificat prin performantele solutiilor oferite si metodologia utilizata;
 • stim si putem sa intelegem ca orientarea spre nevoile clientilor este cel mai important indicator si dorim in continuare sa furnizam servicii integrate de securitate, caracterizate prin excelenta operationala;
 • ne preocupa permanent sa ridicam standardele in ceea ce priveste eficienta si rentabilitatea in beneficiul clientilor si angajatilor.
 • Suntem o companie condusa de o echipa AMBITIOASA  care a acumulat o indelungata experienta in domeniul securitatii private.

 


MISIUNEA COMPANIEI SI DIRECTII DE ACTIUNE :

MISIUNEA noastra este :

 • Sa ne dezvoltam intr-o piata in care este nevoie de solutii integrate de securitate, de servicii de calitate si de cele mai performante produse in domeniul securitatii private;
 • Sa conducem o companie eficienta stabila financiar si cu costuri optimizate;
 • Sa ridicam compania pentru a fi cunoscuta si de incredere la nivel national;
 • Sa promovam in companie valorile, ambitia, competenta, interesul, proactivitatea angajatilor si  responsabilitatea sociala.

DIRECTII DE ACTIUNE :

 • Ridicarea standardelor serviciilor oferite clientilor ;
 • Oferirea de solutii particularizate nevoilor clientilor ;
 • Sprijinirea  clientilor in luarea deciziilor corecte privind securitatea;
 • Servicii profesionale oferite cu personal calificat ;
 • Imbunatatirea pas cu pas a structurilor operative;
 • Permanenta actualizare a instrumentelor de lucru ;
 • Proces continuu de invatare.