Firma Securitate Codlea

SECURITY LAVY DET SRL

Firma Securitate Codlea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SECURITY LAVY DET SRL - Firma Securitate Codlea.


Constientizand importanta calitatii umane, societatea noastra s-a preocupat in permanenta de atragerea si formarea de specialisti, cu o vasta experienta in domeniul de activitate. Pe de alta parte unii dintre acestia sunt si militari de cariera, ofiteri sau subofiteri in rezerva, calitate care intregeste profilul uman si profesional al specialistilor nostri.

Produse si Servicii

  • Paza, protectie si protocol la sedii de firme, institutii, unitati de productie;
  • Asigurarea Ordinii si bunei desfasurari la manifestari cu caracter cultural, sportiv sau divertisment, reuniuni de afaceri sau alte evenimente cu caracter protocolar;
  • Insotirea si asigurarea securitatii transporturilor de valori;
  • Asigurarea pazei si protectiei persoanelor fizice, personalitatilor, membrilor de familie si a resedintelor acestora;
  • Monitorizare si interventie rapida;
  • Consultanta in domeniul asigurarii securitatii private;
  • Instalarea de mijloace tehnice impotriva efractiei, control acces, CCTV (televiziune cu circuit inchis), monitorizarea pe linie telefonica si GSM, GPRS, interventie rapida cu forte proprii in interesul beneficiarului.

Galerie foto


Firma Securitate Codlea face parte din paginile de afaceri publicate in categoria fier vechi: Firmele de securitate, partenerele portalului Firma-Securitate.ro va ofeta servicii de paza si protectie, servicii de transport valori, garda de corp, insotire si protectie valori, interventie rapida, monitorizare, ordine si supraveghere manifestari, securitate in scoli, exploatare mijloace tehnice antiefractie, activitati de investigatie, protectia bunurilor si a persoanelor, monitorizare si interventie, escorta VIP, monitorizare flota auto, sisteme integrate, antiefractie, video, incendiu, solutii de securitate. Cele mai profesionale servicii de paza si protectie, monitorizare, interventie rapida a firmelor de securitate din tara