Firma Securitate Campulung Moldovenesc

Security Management S.R.L.

Firma Securitate Campulung Moldovenesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Securitate Campulung Moldovenesc: Security Management S.R.L..

SECURITY MANAGEMENT - una din principalele Companii din Suceava ce activeaza in industria de securitate.

In anul 2008, in urma experientei acumulate in servicii de paza de peste 20 de ani, Dl Mihetiu Emil a infiintat societatea, fiind unic asociat si administrator.

SECURITY MANAGEMENT opereaza in acest moment la nivel judetean, fiind intr-o faza avansata pentru deschiderea unor noi puncte de lucru in diferite zone ale tarii.

 • Avem aproximativ 220 de angajati;
 • Sunt perfectate peste 40 de contracte incheiate cu beneficiarii;
 • Asiguram paza in peste 86 de obiective;
 • Dispunem de o flota de peste 11 autovehicule;
 • In prezent, compania SECURITY MANAGEMENTdetine primul loc ca marime pe piata securitatii din Suceava in ceea ce priveste paza umana, cu o consolidare bugetara considerabila.
 • SECURITY MANAGEMENT se dezvolta pentru a satisface noile cerinte/asteptari ale clientilor, pentru a avansa in acelasi ritm cu societatea in care traim.

SECURITY MANAGEMENT opereaza conform Legii nr 333/2003 si HG 301/2012 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, detinand licentele de functionare 1625/P si 1800/T, eliberate de Inspectoratul General de Politie privind industria securitatii private, dupa cum urmeaza:

 • Paza si protectia persoanelor, obiectivelor, bunurilor si valorilor;
 • Servicii de transport bunuri si valori.
 • Proiectare, instalare, intretinere sisteme de alarmare la efractie si inceput de incendiu, control acces si CCTV ;
 • Departamentul de Paza, constituit ca o structura specifica de aparare si protectie, dispune de agenti de securitate specializati, cu experienta, formare profesionala si psihica in conformitate cu legislatia in vigoare, autorizati de catre organismele abilitate si posesori de certificate emise de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Asiguram paza obiectivelor, bunurilor si valorilor de importanta speciala, cu agenti dotati cu arme letale si neletale. Suntem specializati in paza sediilor si filialelor intreprinderilor de stat, unitatilor medicale si de invatamant, depozitelor, etc.

Prin calitatea serviciilor prestate şi prin acoperirea optimă pe intreg judetul Suceava, SECURITY MANAGEMENTa dobândit un prestigiu binemeritat, încrederea şi aprecierea clienţilor, impunându-se pe piaţa de profil prin activitatea desfăşurată în obiective de maximă dificultate şi cu specific diferit, dispuse în zone aglomerate sau izolate.

 • Departamentul de Transport Valori al SECURITY MANAGEMENTdispune de personal (agenţi) instruit conform legislaţiei în vigoare prin cursuri de pregătire teoretică şi practică, finalizate prin certificat eliberat şi recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Pentru efectuarea serviciului de transport valori, societatea noastră dispune de capacitatea organizatorică şi dotarea tehnică necesara, precum şi de resursa umană specializată pe întreg judetul Suceava.

Transportul de valori se execută conform Legii nr 333/2003 si HG 301/2012 precum si a procedurilor de operare elaborate de către societate în spiritul manualului calităţii şi procedurilor funcţiilor de sistem adecvate şi a legislaţiei specifice activităţii SECURITY MANAGEMENT,în baza Planului de Pază al transportului de bunuri şi valori importante aprobat de către Inspectoratul de Politie Judetean.

Pentru transportul de valori, SECURITY MANAGEMENTdispune de autoturisme special amenajate în baza prevederilor Legii 333/2003 art. 27 (4).

La cerere sau în situaţiile prevăzute de lege transportul de valori este însoţit de către un autovehicul de însoţire-gardare (in afara localitatii) .

Autoturismele special amenajate sunt monitorizate în permanenţă prin sistem GPS.

 • Activitatea Departamentului Tehnic consta in proiectarea, instalarea, intretinerea sistemelor de alarmare la efractie si inceput de incendiu, control acces si CCTV, astfel incat dumneavoastra sa va puteti vedea linistiti de afacerea dumneavoastra.

Asiguram : 

 • consiliere Client;
 • proiectare sisteme de securitate (in functie de tipul obiectivelor, proiectele vor fi avizate de organele abilitate din cadrul Politiei);
 • instalare, verificare sisteme tehnice-protectie si de alarmare impotriva efractie;
 • instalare, verificare, intretinere si reparatii la sistemele, instalatiile, aparatele si dispozitivele de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;
 • instalare sisteme control acces;
 • instalare sisteme de televiziune cu circuit inchis;
 • instruire Beneficiar;
 • asistenta tehnica pe perioada garantiei si post-garantiei.
 • Serviciile sunt realizate de 4 tehnicieni si ingineri organizati in 2 echipe tehnice, pentru a acoperi intreg judetul Suceava.

Compania este detinatoarea unor tehnologii de inalta calitate si inovatie, implementate sub indrumarea celor mai buni specialisti.

Oferta financiara :

TARIFUL PENTRU SERVICIUL DE PAZA UMANA NEINARMATA VA FI FURNIZAT LA CERERE.

TARIFUL PENTRU SERVICIUL DE PAZA UMANA INARMATA VA FI FURNIZAT LA CERERE.

TARIFUL PENTRU SERVICIUL DE TRANSPORT VALORI VA FI FURNIZAT LA CERERE.

Preturile expuse nu contin TVA. 

Galerie foto