Firma Securitate Bucuresti-Sector 5

SCORPION SECURITY SRL

Firma Securitate Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SCORPION SECURITY SRL - Firma Securitate Bucuresti-Sector 5.


  S.C SCORPION SECURITY S.R.L., persoana juridica romana, specializata si autorizata in activitati de paza si protectie, vine in intampinarea problemelor legate de securizarea unitatii dumneavoastra.
  Oferta societatii noastre cuprinde un pachet complet de securizare ce include activitati de paza desfasurate cu personal uman, instalatii electronice de alarmare la efractie, video supraveghere, control acces, dispecerat si echipe de interventie, insotire persoane sau valori, oferta avand la baza urmatoarele premize: obiectivul dumneavoastra are o importanta deosebita, fiind prin natura lucrurilor vulnerabil la efractie si eventual sabotaj.
  S.C. SCORPION SECURITY S.R.L. are logistica tehnica (personal calificat si scolarizat, sisteme electronice de securizare, dispecerat si echipaje auto de interventie rapida, mijloace de comunicare) si financiar necesara sustinerii in maniera profesionista a unui contract cu dumneavoastra.
  Antrenamentele fizice saptamanale au rolul de a mentine starea fizica a agentilor, in acest sens sunt organizate sedinte de pregatire fizica la salii de forta , bazine de inot, etc.
  Scorpion Security pune accentul pe sudarea echipei intr-un tot unitar, in acest sens sun organizate ( cel putin o data pe luna ) partide de fotbal, activitati de calarie, concursuri de carting, etc.
  Lucram cu oameni bine pregatiti care fac totul ca la carte, au cunostinte temeinice si o imensa dragoste pentru oamenii pe care ii protejeaza.

Produse si Servicii

Galerie foto


Firma Securitate Bucuresti-Sector 5 face parte din paginile de afaceri publicate in categoria fier vechi: Firmele de securitate, partenerele portalului Firma-Securitate.ro va ofeta servicii de paza si protectie, servicii de transport valori, garda de corp, insotire si protectie valori, interventie rapida, monitorizare, ordine si supraveghere manifestari, securitate in scoli, exploatare mijloace tehnice antiefractie, activitati de investigatie, protectia bunurilor si a persoanelor, monitorizare si interventie, escorta VIP, monitorizare flota auto, sisteme integrate, antiefractie, video, incendiu, solutii de securitate. Cele mai profesionale servicii de paza si protectie, monitorizare, interventie rapida a firmelor de securitate din tara