Firma Securitate Bucuresti-Sector 4

RPG Security

Firma Securitate Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Securitate Bucuresti-Sector 4: RPG Security.

Cine suntem?

1997: Se înfiinteaza compania ROMANIA P.GROUP SERVICE SRL – autorizata conform prevederilor legii18/1996 , oferind pentru început doar servicii de paza cu agenti

1998 – 1999: Se extinde domeniul de activitate prin lansarea serviciilor de MONITORIZARE – INTERVENTIE, in acest sens se achizitioneaza si inaugureaza cel mai puternic DISPECERAT existent la momentul respectiv, DISPECERAT capabil sa monitorizeze simultan 10.000 de abonati,simultan se infinteaza parcul auto.

1998 – 1999: Sunt achizitionate primele masini puternice de teren pentru interventiile în locuri greu accesibile

2000-2001: Cererea pentru servicii de securitate privata se diversifica,RPG isi largeste segmentul de servicii prin infiintarea DEPARTAMENTULUI TRANSPORTURI SPECIALE si obtine licentele pentru TRANSPORT – VALORI, unul din clientii de renume ai RPG solicita servicii de escorta Transport Valori la nivel national. Se dubleaza numarul de autovehicule si agenti.

2002: La trei ani de la inaugurarea primului DISPECERAT se inregistreaza un numar considerabil de abonati, in acest sens se decide achizitia unui nou DISPECERAT, de data aceasta receptia si legatura cu abonati se realizeza prin canal GSM, acesta completeaza si intregeste unul din cele mai moderne si performante DISPECERATE din tara.

2003- 2004: RPG isi consolideaza pozitia pe piata autohtona a serviciilor de securitate castigand o serie de lictitatii importante pentru intreg complexul de servicii oferite. RPG obtine autorizatia de la AMOF pentru organizarea de cursuri de pregatire AGENTI PAZA – INTERVENTIE.

2005: Se inaugureaza noul sediu al RPG, ponderea investitiilor se majoreaza proportional cu extinderea activitatilor. Ca urmare a dezvoltarii semnificative si cresterii portofoliului de clienti, se suplimenteaza parcul auto, se achitioneaza inca doua dispecerate ,etc. intr-un cuvant se investeste masiv.

2006: Se înfiinteaza compania RPG SECURITY CENTER SRL,aceasta continua si extinde activitatea companiei ROMANIA P. GROUP SERVICE SRL, înfiintata în 1997 de aceiasi actionari.

2007-2008: Cererea din ce în ce mai importanta de servicii de securitate privata de calitate determina dezvoltarea accentuata a companiei, în anii 2007 si 2008 aceasta înregistrând dublari ale cifrelor de afaceri.

2009: RPG lanseaza pe piata serviciilor de securitate privata trei produse noi : MONITORIZARE – LOCALIZARE AUTO ; MONITORIZARE VIDEO ; GPS TRACKING DEVICE – localizare persoane.

2010: Compania este intr-o continua dezvoltare ,oferind o paleta larga de servicii RPG se situeaza printre primii trei mari jucatori din piata serviciilor de MONITORIZARE – INTERVENTIE. Serviciile tehnice si serviciile de monitorizare si interventie oferite de RPG, sunt cele mai solicitate .

Galerie foto