Firma Securitate Bucuresti-Sector 2

GSP Security

Firma Securitate Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre GSP Security - Firma Securitate Bucuresti-Sector 2.


General Sistem Protection S.R.L. a fost infiintata in anul 1997 si are urmatoarele domenii de activitate:
- protectie si paza, conform cod CAEN-8010
- organizarea de forme de invatamant, calificare, recalificare, perfectionare, conform cod CAEN – 8559

Regulamentul de organizare si functionare al firmei este avizat de Inspectoratul General al Politiei, in baza caruia s-a emis Licenta de functionare Nr.0297/ P: PAZA OBIECTIVE, BUNURI SI VALORI. Organizarea dupa modelul militar, completarea disciplinei militare cu rigoarea artelor martiale, da serviciilor GSP calitate si siguranta.

Cum GSP dispune de sala proprie de pregatire, tehnica de autoaparare face parte din “dotarea” defensiva a agentilor. GSP este un sistem flexibil si dinamic, caracterizat prin loialitate si fair play, cu o medie de varsta de 32 de ani, condus de un antrenor cu specialitate judo si experienta in domeniul militar.

Dispeceratul firmei, prin telefoanele fixe si mobile precum si monitorizarea sistemului tehnic antiefractie certifica 24 din 24 ore siguranta obiectivelor dumneavoastra. Toate obligatiile legale ce va revin din Legea 333/2003 privind paza bunurilor si valorilor sunt preluate contractual de firma GSP; agentii GSP intervin si pe linia de prevenire si stingere a incendiilor. GSP are experienta si capacitatea operativa de a va asigura servicii de paza.

Produse si Servicii

  • Paza si protectie
  • Insotire si protectie valori
  • Interventie rapida
  • Garda corp
  • Monitorizare
  • Ordine si supraveghere manifestari

Galerie foto


Firma Securitate Bucuresti-Sector 2 face parte din paginile de afaceri publicate in categoria fier vechi: Firmele de securitate, partenerele portalului Firma-Securitate.ro va ofeta servicii de paza si protectie, servicii de transport valori, garda de corp, insotire si protectie valori, interventie rapida, monitorizare, ordine si supraveghere manifestari, securitate in scoli, exploatare mijloace tehnice antiefractie, activitati de investigatie, protectia bunurilor si a persoanelor, monitorizare si interventie, escorta VIP, monitorizare flota auto, sisteme integrate, antiefractie, video, incendiu, solutii de securitate. Cele mai profesionale servicii de paza si protectie, monitorizare, interventie rapida a firmelor de securitate din tara