Firma Securitate Bragadiru

Paza si Protectie Bragadiru

Firma Securitate Bragadiru reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Securitate Bragadiru: Paza si Protectie Bragadiru.

  Oferta societatii noastre cuprinde un pachet complet de securizare ce include activitati de paza desfasurate cu personal uman, instalatii electronice de alarmare la efractie, video supraveghere, control acces, dispecerat si echipe de interventie, insotire persoane sau valori, oferta avand la baza urmatoarele premize: obiectivul dumneavoastra are o importanta deosebita, fiind prin natura lucrurilor vulnerabil la efractie si eventual sabotaj.

  Firma are logistica tehnica (personal calificat si scolarizat, sisteme electronice de securizare, dispecerat si echipaje auto de interventie rapida, mijloace de comunicare) si financiar necesara sustinerii in maniera profesionista a unui contract cu dumneavoastra.

  Antrenamentele fizice saptamanale au rolul de a mentine starea fizica a agentilor, in acest sens sunt organizate sedinte de pregatire fizica la salii de forta , bazine de inot, etc.
  Punem accentul pe sudarea echipei intr-un tot unitar, in acest sens sun organizate ( cel putin o data pe luna ) partide de fotbal, activitati de calarie, concursuri de carting, etc.
  Lucram cu oameni bine pregatiti care fac totul ca la carte, au cunostinte temeinice si o imensa dragoste pentru oamenii pe care ii protejeaza.

Servicii

Galerie foto