Security systems / Sisteme de securitate

Security systems / Sisteme de securitate

2_08Unul dintre cele mai bune metode de a iti proteja casa si afacerea este un sistem de securitate. Studiile arata ca toate constructiile care au sisteme de alarma risca mai putin sa fie o victima a unui atac.

Sistmele de alarma pot include protejarea usilor exterioare si a geamurilor care pot deveni posibile puncte de intrare. Poti dauga si inauntru senzori de miscare si detectori de geam spart.

Utilizand senzorii electronici, sistemele de alarma te informeaza despre toate intrarile neautorizate pe proprietatea ta sau de miscarea neautorizata in casa sau in sediul firmei cu ajutorul luminilor si alarmelor. Simultan un semnal electronic este transmis direct in statia centrala de monitorizare si autoritatile solicitate sunt chemate imediat.

Cladirile in constructie trebuie sa fie dotate cu sistme de securitate wireless. Proprietarii trebuie sa isi puna sisteme de securitate wieless sau hibride.

Protectia este scopul principal al unui system de securitate. Un sistem wireless implica tehnologii avansate. Sunt flexibile si pot fi usor de folosit si de mutat in caz ca trebuie miscate sau dezvoltate.

Aceste sisteme pot monitoriza orice aspect critic al constructiei. Fiecare senzor are propria identificare harware. Tabloul de control identifica fiecare senzor in sistem.  Acesti senzori nu sunt supusi efectelor temperaturii si umiditatii, si sistemul de securitate nu e pus in pericol.

In plus instalatia este suravegheata. Supravegherea inseamna ca senzorii trimit  un raport regulat la panoul de control care raporteaza catre statia centrala de monitorizare. Aceasta asigura faptul ca fiecare senzor si baterie functioneaza.