Security services - Servicii de securitate

Security services - Servicii de securitate

2_06Monitorizarea si interventia rapida

Operatiunile de monitorizare includ: detectarea evenimentelor si transmiterea alarmei de la locul cu probleme la dispeceratul central, identificarea celui care solicita ajutor cerand numele, adresa, trimiterea si ghidarea  echipei de interventie, interventia la locul in care are loc urgenta si verificarea cauzei acesteia, comunicarea cauzei alarmei la dispecerat etc. In cazul unei alarme false sistemul de alarma este resetat si se continua patrularea, in cazul unei alarme reale echipa de interventie ia atitudine pentru a solutiona problema.

Paza obiectivelor

Agentii de securitate asigura paza in centre comerciale, hoteluri, restaurante, cazinouri, depozite, magazine de desfacere si vanzare, sucursae bancare, obiective militare, evenimente, locuinte private. Pentru acest fel de job-uri sunt selectati agenti instruiti si cu experienta, si primesc in urma cursurilor atestat, aviz de portarma si sunt obligati sa faca un curs de calificare profesionala.

3_03Servicii de securitate la domiciliu

Cum hotii castiga tot mai mult teren este nevoie de sisteme de securitate si pentru bunurile personale.  Se pot folosi alarme iar companiile de securitate ofera in general servicii pe baza unui abonament lunar pentru a proteja locuinta 24 din 24. In baza abonamentului se poate avea acces la servicii precum: instalarea dispozitivelor de urmarire a automobilului prin GPS , astfel proprietarul poate solicita ajutor prin apasarea butonului de panica si agentii de paza ii vor localiza masina; aparatura minuscula pentru monitorizarea copiilor, monitorizarea animalelor de companie pentru a evita pierderea si furtul acestora.

Garda de corp. Printre servicii se numara:  paza si protectia personala, monitorizarea pe toata durata unei actiuni,  evacuarea rapida, neutralizarea elementelor ostile.

Garda de corp urmareste:  sa apere persoana careia ii asigura garda de corp impotriva unor atacuri care pun in pericol viata, integritatea corporala, sanatatea sau bunurile acesteia; sa ia primele masuri pentru salvarea persoanei beneficiare de garda de corp, daca aceasta a fost ranita; protejarea persoanei careia ii asigura garda de corp aflate sub protectie impotriva hartuirii; protejarea persoanei careia ii asigura garda de corp aflate sub protectie in timpul transportului, etc.

Transportul securizat de valori ofera servicii de securitate in special in domeniul de responsabilitate a banilor, coletelor sigilate si se face cu mijloace proprii avizate in permanenta legatura cu baza si pe trasee prestabilite prin ordine de livrare si de ridicare.