G4S Security / Securitate G4S

G4S Security / Securitate G4S

2_07G4S este un grup international care se ocupa cu solutii de securitate specializat in securitatea in statele si zonele in care securitatea si riscurile sunt considerat chestiuni strategice.

Cu operatiuni in mai mult de 125 de tari si 620000 angajati, sunt specializati in procesele si facilitatile din sectoarele strategice.

De la evaluarea riscurilor la livrare, lucreaza in parteneriat cu guvernele, intreprinderile si alte organizatii pentru a furniza solutii integrate pentru provocarile de securitate. Protejaza staruri rock si stele din sport, persoane si bunuri inclusiv unele dintre cladiri si cele mai importante evenimente din lume. Ofera consiliere cu privire la planurile de constructie ale stadioanelor pentru controlul multimilor si pentru ca biletele sa nu fie falsificate.

Ofera pachete salariale pentru asigurarea ATM-urilor, asigura alimentarea bancilor, si livrarea in numerar pentru importanti comercianti. Asista calatorii pentru a ii ajuta a aiba o experienta placuta si sigura, in porturi si aeroporturi din intreaga lume. Escorteaza oameni in detentie si oameni care nu au dreptul legal de a ramane intr-o tara.

G4S este diferit ajutand oamenii  sa traiasca intr-un mediu sigur, in care pot munci si prospera si acest fapt ii da un rol cu importanta sporita.

3_04G4S este cel mai mare angajator din Londa, si au un rol important in securitatea mondiala.

Cu o pozitie puternica pe piata in dezvoltarea trendurilor in materie de securitate, G4S are o strategie de crestere foarte buna.

Obiectivul G4S este de a fi recunoscuti ca lideri globali in solutii de securitate. Strategia pentru a creste pe piata are urmatoarele obiective cheie: ilaturarea actelor de vandalism in toate magazinele si marketurile, orientarea pe zone in care securitatea si siguranta sunt foarte importante, dezvoltarea pe termen lung a parteneriatelor cu o gama larga de cumparatori, expertiza de transport pentru mai multe merketuri, afilierea cu diverse afaceri pentru un potential crescut.

Valorile pe care se bazeaza G4S sunt cumparatorii cu care au relatii apropiate si deschise bazate pe incredere, G4S lucrand in parteneriat pentru beneficiul mutual al organizatiei; expertiza – dezvolta si demonstreaza participarea inovativa la solutii de livrare; performanta- cauta sa imbunatateasca performanta pentru a se mentine cei mai buni; lucrul in echipa si colaborarea.