Eficientizarea sistemului de securitate la firma

Eficientizarea sistemului de securitate la firma

Eficientizarea sistemului de securitate la firmaConsideri ca odata ce ai implementat un sistem de securitate, acesta ramane indestructibil fara sa necesite optimizare periodica? De fapt, trecerea timpului nu face decat sa accentueze nevoia sistemului de supraveghere pentru un upgrade. Permite-ne sa iti oferim cateva motive pentru care sistemul tau de securitate necesita upgrade-uri periodice.

  • Risipa de timp. Sincer, cat timp petreci in medie facand manual anumite operatii care ar putea fi cu usurinta automatizate? Mai exact, cat timp irosesti deschizand anumite usi cu cheia sau permitand accesul in anumite incaperi? Un sistem de acces control ar fi exact solutia de care tu ai nevoie.
  • Deplasarea constanta si inutila. Cate ore pierzi pe saptamana deplasandu-te in anumite puncte cheie ale sediului tau pentru a supraveghea materiale sau echipamente? Cate zile pe luna sunt irosite pe acest model invechit de securitate care a fost de mult timp detronat de revolutia IoT? Raspunsul la aceasta intrebare nu poate fi decat un sistem de supraveghere video si audio, la care se adauga alarme profesionale.
  • Mentenanta redundata. De cate ori pe an esti nevoit sa inlocuiesti chei care se pierd ori lacate si iale defecte? Cartele de acces sunt o investitie pe termen lung!
  • Inventarul pe minus.In cazul in care nu dispui nici de un sistem electronic de acces control, si nici de o echipa de incredere, sunt sanse foarte mari ca inventarul sa iti dezvaluie mai multe pierderi decat profit. Conform unor studii recente, 43% din pierderile unei firme (furturi) se datoreaza angajatilor.

In concluzie, recomandam un upgrade cel putin o data la doi ani (ideal ar fi un upgrade anual) pentru sistemul de securitate al firmei tale. Progresul galopant al tehnologiei se intampla atat in tabara protectorilor (politie, agentii de securitate) cat si in tabara infractorilor.