Firma Securitate Salonta

KICO MIX

Firma Securitate Salonta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Securitate Salonta: KICO MIX .

  Kico Mix este o companie specializata care ofera servicii de paza umana si securitate electronica, cu personal calificat si bine instruit, pentru rezolvarea problemelor de siguranta in conditii deosebite de profesionalism .
  Cu o retea de birouri, oameni si contacte pe intreg teritoriul, putem oferi consultanta modelata pe fiecare necesitate a clientilor nostri.
  Organizarea serviciilor de siguranta este conceputa de profesionistii companiei prin punerea la punct a unui complex de mijloace si procedee de protectie, paza, monitorizare si interventie care sa garanteze securitatea totala a obiectivelor si persoanelor. Paza si protectia obiectivelor se efectueaza cu agenti de paza si protectie locala ai Kico Mix, receptioneri, dispeceri sau pompieri dupa caz, pregatiti special pentru astfel de activitati, dotati cu echipament auxiliar specific si in concordanta cu solicitarile dumneavoastra, in tinuta civila sau cu uniforma de serviciu.
 Fiecare obiectiv se prezinta diferit din punctul de vedere al conditiilor de paza si protectie pe care dumneavoastra le doriti a fi indeplinite. De aceea, numarul agentilor de protectie, configurarea lor in teren si consemnul general/particular al postului pentru fiecare locatie va face obiectul unui protocol special de interventie ce se va alcatui dupa vizita in teren a specialistilor Kico Mix.

  Obligatiile unui agent de paza sunt cunoasterea si respectarea indatoririlor ce-i revin, fiind raspunzator pentru paza si integritatea locatiilor, bunurilor si valorilor care i-au fost incredintate.

Servicii

  • Paza si protectie umana
  • Protectie bunuri si valori
  • Garda de corp
  • Monitorizare si interventie rapida
  • Transport valori
  • Securitate specializata pe evenimente 
  • Consultanta in securitate 

Galerie foto