Firma Securitate Reghin Athos Guard

Athos Guard

Firma Securitate Reghin Athos Guard reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Athos Guard - Firma Securitate Reghin.


ATHOS GUARD  SECURITY  este infiintata din dorinta expresa de  a oferii servicii complete de securitate in zona sa de interes, la un nivel de calitate superior, prin sporirea increderii intre partenerii de afaceri si realizarea unei colaborari oneste, bazate pe competenta si profesionalism. Incepand din 2011 ATHOS GUARD  SECURITY  in dorinta de a raspunde cerintelor pietii si a clientilor sai ofera o gama larga de servicii de securitate cum sunt:

-Paza si protectie prin personal specializat inarmat sau neinarmat
-Monitorizarea sistemelor electronice de securitate 
-Echipaje mobile de patrulare si interventia in caz de alarmare
-Proiectare, instalare si servicii a sistemelor electronice de securitate si supraveghere video prin        firma licentiata in domeniu
-Consultanta de specialitate inclusiv evaluari si analize de risc.

Personalul nostru are angajati pregatiti si avizati in conformitate cu prevederile legislatiei  in domeniu ce  sunt gata permanent (24 h din 24, 365 zile pe an) pentru a-si indeplini sarcinile de serviciu si cerintele clientilor nostri.

Galerie foto

© 2014 Powered by OdinMedia - este inscrisa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - ANPC