Firma Securitate Ramnicu Valcea

Shizuka S.R.L

Firma Securitate Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Shizuka S.R.L - Firma Securitate Ramnicu Valcea.


Cu o retea de birouri, oameni si contacte pe intreg teritoriul, putem oferi consultanta modelata pe fiecare necesitate a clientilor nostri.

Consideram ca datorita experientei rezultate prin munca simbiotica dintre oameni cu pregatire intelectuala si personal pregatit fizic pentru orice situatie, clientii vor beneficia de servicii la cel mai inalt nivel profesional.

Produse si Servicii

  • Sisteme de alarma
  • Paza si securitate
  • Sisteme de acces de personal si pontaj angajati
  • Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor
  • Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor.

Galerie foto


Firma Securitate Ramnicu Valcea face parte din paginile de afaceri publicate in categoria fier vechi: Firmele de securitate, partenerele portalului Firma-Securitate.ro va ofeta servicii de paza si protectie, servicii de transport valori, garda de corp, insotire si protectie valori, interventie rapida, monitorizare, ordine si supraveghere manifestari, securitate in scoli, exploatare mijloace tehnice antiefractie, activitati de investigatie, protectia bunurilor si a persoanelor, monitorizare si interventie, escorta VIP, monitorizare flota auto, sisteme integrate, antiefractie, video, incendiu, solutii de securitate. Cele mai profesionale servicii de paza si protectie, monitorizare, interventie rapida a firmelor de securitate din tara