Firma Securitate Pitesti

N.E.I.C Security Concret SRL

Firma Securitate Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Securitate Pitesti: N.E.I.C Security Concret SRL.


Paza si Protectie Pitesti

firma paza si protectie pitesti   Firma specializata care ofera servicii de paza umana si securitate, cu personal calificat si bine instruit, pentru rezolvarea problemelor de siguranta in conditii deosebite de profesionalism.

  In prezent firma  isi desfasoara serviciile de securitate in judetul Arges, pentru a se implica cu atentie in fiecare activitate si pentru fiecare obiectiv. Siguranta este un obiectiv cert ce poate fi atins doar printr-un personal bine instruit, cu o buna pregatire si cu resurse adecvate.
  Gama serviciilor cuprinde: paza umana pentru obiective, bunuri sau valori si asigurarea ordinii, monitorizare si interventie rapida inarmata, transportul valorilor si garda de corp.
  Pentru atingerea unei calitati ridicate a serviciilor de paza avem personal antrenat, bine pregatit si dotat corespunzator activitatii pe care o desfasoara.
  Mijloacele de paza si auto-aparare aflate in dotarea agentilor de paza pot fi atat din categoria celor cu efect moderat (tomfe si bastoane de cauciuc cu insertie metalica, spray-uri cu incarcatura lacrimogena sau neuroparalizanta) cat si din categoria celor cu efect letal cu avizul organelor de politie.
  Pentru persoanele fizice asiguram protectia – discreta sau la vedere – in diverse situatii (protectie martori, supraveghere la manifestari cultural-sportive cu mare afluenta de public, aniversari, in excursii, in cluburi, in tabere etc).
  Pentru persoanele juridice asiguram protectia personalului de conducere la diverse intalniri, negocieri, conferinte, etc.
  Datorita experientei rezultate prin munca simbiotica dintre oameni cu pregatire intelectuala si personal pregatit fizic pentru orice situatie, clientii vor beneficia de servicii la cel mai inalt nivel profesional.

Servicii

  • Monitorizare: monitorizare obiective, sisteme de monitorizarefirma paza si protectie pitesti
  • Interventie rapida: obiective monitorizate, evenimente si manifestari
  • Paza obiective, institutii, banci, societati comerciale
  • Servicii pentru familie
  • Garda de corp
  • Transport bunuri si valori
  • Consultanta specializata

 

Galerie foto