Firma Securitate Piatra Neamt

Firma Securitate Piatra Neamt - FORTICO SECURITY SRL

Firma Securitate Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Securitate Piatra Neamt: Firma Securitate Piatra Neamt - FORTICO SECURITY SRL .

FORTICO SECURITY SRL
Sisteme de alarma si securitate, asistenta tehnica, agenti de paza, monitorizare si interventie rapida
0740.000.463 / 0720.871.000

Despre Noi

 FORTICO SECURITY SRL impune noi standarde pe piaţa firmelor de pază şi protecţie. Compania noastră oferă servicii de înaltă calitate si în pas cu evolutia mondiala, urmăreşte şi implementează un concept de securitate totală. Avem echipe profesioniste care, îmbinând forţa unui fizic impunător şi calităţile educaţiei, au schimbat imaginea bodyguard-ului român. Suntem receptivi la nevoile fiecărui client şi facem totul cu profesionalism. Respectăm legea şi avem grijă ca şi aceasta să fie respectată.

  FORTICO SECURITY SRL reprezintă şi vă reprezenta întotdeauna o etichetă a siguranţei corect transpusă în realitate, este şi va fi emblema vizuală a unui brand creat să performeze.

firma paza si protectie piatra neamt

În concordanţă cu art. 42-46 ale Legii 333/2003, agenţii de pază FORTICO SECURITY SRL sunt dotaţi cu:

 • uniforma tip, adecvată sezonului, inscripţionată cu sigla FORTICO SECURITY SRL ;
 • echipament de protecţie;
 • ecuson de identificare (numele, prenumele agentului şi sigla FORTICO SECURITY SRL );
 • baston de cauciuc sau tomfă;
 • pulverizator iritant-lacrimogen de capacitate mică;
 • detector metale, lanternă anti-incendiu, fluier
 • dispozitiv individual de iluminat de tip “hands free”
 • mijloace de comunicaretelefon mobil, staţie radio (în funcţie de misiune);
 • arme letale de pază şi apărare / arme neletale cu bile de cauciuc (numai la solicitarea beneficiarilor şi în condiţiile legii)

agent paza piatra neamtAgenţii de pază FORTICO SECURITY SRL au obligaţia de a avertiza, soma, îndepărta şi/sau de a imobiliza persoanele străine care încearcă să pătrundă ilegal în perimetrul obiectivului.

In cazuri limită, aceştia pot solicita prin intermediul dispeceratului, apariţia echipajelor de intervenţie rapidă FORTICO SECURITY SRL .

Toate documentele (Planul de pază, Procese Verbale, Registru Intrări Persoane/ Auto, Registru Control, Registru Evenimente etc.) sunt întocmite şi puse la dispozitie de către FORTICO SECURITY SRL . Pe parcursul desfăşurării contractului vom reprezenta beneficarul pe linia de pază şi protecţie în relaţia cu Poliţia sau Jandarmeria Romană.

  Interventie rapida

Interventia rapida se realizeaza prin intermediul echipajelor auto FORTICO SECURITY SRL care se deplaseaza in regim de urgenta la obiectivele monitorizate sau la obiectivelepazite de agentii FORTICO SECURITY SRL .

Parcul auto este format din autoturisme noi, gata sa intervina pentru protectia dumneavoastra. De asemenea detinem si ATV-uri Linhai 4X4, 3 motociclete Suzuki GSX 650F dispuse in orasele in care ne desfasuram activitatea.

  Sisteme de alarma

supraveghere video neamtTendinta in domeniul de securitate o reprezinta integrarea solutiilor de supraveghere video, anti-efractie, control acces si pontaj, detectie incendiu, servicii de paza umana si interventie rapida intr-un singur sistem, acoperind astfel in proportie ridicata nevoia de siguranta si control.

Kit supraveghere video

Sistemele de supraveghere video, TVCI,  sunt astazi mai utile si mai accesibile ca niciodata.

Reprezinta o solutie extrem de fiabila utilizarea de camere video de supraveghere, de sisteme de stocare a imaginilor, cu inregistrare pe Hard Disk, fie ele PC-uri sau dispozitive stand-allone tip DVR si vizualizarea camerelor video pe monitoarele dedicate.

FORTICO SECURITY SRL importa si comercializeaza doar branduri consacrate in domeniul securitatii electronice – Sony, Siemens, DSC, Sharp, Samsung.

"FORTICO SECURITY SRL – IMPREUNA PENTRU O LUME MAI SIGURA"

Servicii

 • Intervenţii tehnice în vederea remedierii defecţiunilor de sistem şi aducerea acestuia în parametrii optimi de funcţionare în timpii legali prevăzuţi sau stabiliţi prin cereri speciale;
 • Redimensionare sisteme existente, prin instalarea de noi componente de sistem sau dezafectarea anumitor componente, fie chiar dezafectarea totală a sistemului;
 • Instalarea de noi sisteme;
 • Proiectare: întocmirea proiectului tehnic pentru locaţiile şi sistemele solicitate;
 • Activităţi de auditare: inventariere sisteme, propuneri îmbunătăţire, instruire personal, întocmire documente specifice conform legii.

Prestatorul va asigura operaţiile de mentenanţă şi service echipamentelor, componentelor, accesoriilor sistemelor, constând în următoarele operaţii, dar nelimitându-se după caz doar la acestea:

 • Verificarea stării fizice a conexiunilor şi inegrităţii acestora;
 • Verificarea integrităţii echipamentelor şi componentelor sistemului;
 • Ştergerea şi curăţirea lentilelor de la camerele video;
 • Testarea parametrilor tehnico-funcţionali ale sistemelor

Monitorizare apartament, casa/vila, spatiu comercialsisteme de securitate piatra neamt

Operatiunile de monitorizare se desfasoara in intermediul dispeceratului central de monitorizare FORTICO SECURITY SRL 24/24 H.

La dispecerat sunt conectate toate sistemele de alarma care sunt instalate in locatiile clientilor nostri.

In momentul in care dispecerii primesc semnale de alarma, efractie (usa fortata, geam spart), panica, incendiu etc… ei alerteaza echipajele de interventie FORTICO SECURITY SRL(care se deplaseaza in regim de urgenta), organele statului (Politie, Jandarmerie, Pompieri) cat si, binenteles, un reprezentant al beneficarului.

Dispeceratul utilizeaza echipamente de comunicatie voce / date de ultima generatie.

DVR

DVR – prescurtarea de la “Digital Video Recording” – este optiunea prin care poti inregistra in format digital evenimentele desfasurate in zona de securitate, fara a mai avea nevoie de alt aparat in afara DVR Stand Alone, componenta de baza a sistemului de supraveghere video.

DVR-urile Stand Alone vin in variante constructive de 4 canale, 8 canale, 16 canale (pot fi conectate 4/ 8/ 16 camere video).

Camere video

Sistemele de Supraveghere Video – TVCI (televiziune cu circuit inchis) – sunt astazi mai utile si mai accesibile ca niciodata.

Interfonie

Oferta se adreseaza tuturor celor care doresc limitarea accesului persoanelor neautorizate in spatiul propriu.

Spre deosebire de un interfon, videointerfonul prezinta avantajul de a permite ocupantilor unui imobil sa-si vada musafirii fara a fi obligati sa raspunda.

Control acces

Sistemul de Control Acces, ca si Sistemul de Alarma, a devenit o necesitate.

Controlul accesului si managementul informatiilor preluate de la un astfel de sistem de Control-Acces Pontaj Electronic aduce beneficii importante pentru orice tip de organizatie.

Cititoare de cartele magnetice

Citire cartelei magnetice se efectuaza prin trecerea acesteia printr-o fanta a dispozitivului prin dreptul capului magnetic de citire. Datorita contactului direct intre cartela si capul de citire, apare o uzura fizica, motiv pentru care producatorul garanteaza o durata de viata de citeva zeci de mii de treceri.

Cititoare de cartele de proximitate

Citirea cartelei de proximitate se efectuaeaza la trecerea acesteia prin dreptul cititorului, fara a fi nevoie de un contact direct, ceea ce confera o fiabilitate crescuta a sistemului. Distanta de citire variaza in functie de tipul de cititor si de tipul de cartela. Uzual se folosesc cititoare cu distanata de citire 5 cm-10 cm, dar se poate ajunge si la 60-70 cm. Pentru distante mai mari, anumite tipuri de citoare permit utilizarea unor cartele active (autoalimentate).

Cititoare biometrice

Exista cititaoare biometrice: de scanare a amprentei degetului, a irisului, a palmei, faciala si a vocii. Cele mai des intilnite sunte de citire a amprentei degetului. Cartelele, telecomenzile sau cheile pot fi pierdute, furate sau multiplicate (mai greu sau mai simplu). Parolele pot fi uitate sau sparte. Avantajul sistemelor biometrice este ca permanent cheia se afla la utilizator. Datorita costurilor mari se folosesc doar in aplicatii care necesita un grad ridicat de securitate.

Carduri (cartele)

Pot fi magnetice sau de proximitate, tiparibile sau nu. In cazul in care se tiparesc pot fi utilizate si ca ecuson sau legitimatie de serviciu. Ca alternativa la cardurile de proximitate se mai folosesc taguri de forma unui breloc.

Tastaturi de acces

Este cel mai simplu mod de filtrare a accesului. La introducerea unui cod PIN se va activa o iesire de comanda a usii, portii, tunichetului sau barierei, dupa caz. De cele mai multe ori se folosesc impreuna cu un cititor, sporind gradul de securizare.

Butoane “cerere iesire”

In situatia in care nu intereaza decit intrarea in zona securizata, la iesire se va instala un buton cu revenire pentru comanda deblocarii caii de acces.

Controlere – Centrala de control acces

Controlerul sau centrala de control acces este echipamentul care gestioneaza informatiile furnizate de la tastaturi si cititoare si care comanda elementele de blocare mecanica a cailor de acces. Controlerele se diferentiaza in principal prin numarul de usi controlate si facilitati de control acces inteligent inglobate. Similar exista controlere pentru lifturi.

Software de control acces

Cele mai multe sisteme permit conectarea la un PC pe care ruleaza acest soft de control acces. Pe de o parte foloseste la configurarea initiala a sistemului si administrarea ulterioara a utilizatorilor, pe de alta parte gestioneaza istoria cu evenimentele de acces. Permite generarea de rapoarte folosind diverse filtre: de timp, de utilizatori, de grupuri de utilizatori, de usi etc.

Yale electromagnetice

Constituie cel mai ieftin mod de blocare a unei usi sau porti de acces, care poate fi comandat electric. Exista diverse variante: ingropate, aplicate, pentru diferite tipuri de usi. Se deblocheaza la aplicarea unei tensiuni. Au dezavantajul uzurii fizice si modificarilor inerente ale pozitiei usii si tocurilor in anumite cazuri, ceea ce conduce la necesitate unei intretineri periodice.

Amortizoare usi

Este un accesoriu necesar in aplicatiile de control acces cu usi. Are rolul de a nu permite usii sa ramina deschisa datorita neatentiei utilizatorilor.

Turnicheti

Se preteaza pentru cai de acces unde fluxul personalului este mare. Turnichetul permite accesul pe rind, fiecarei persoane, lucru care nu poate fi realiazat folosind o usa ca si cale de acces, decit daca se utilizeaza mijloace electronice suplimentare de detectie a persoanelor. La stabilirea numarului de turnicheti se are in vedere dimensiunea fluxului de personalul in perioiadele de maxim, astfel incit sa nu apara fenomenul de strangulare. Majoritatea sunt bidirectionali, astfel incit sa fie folositi atit la intrarea cit si la iesirea din obiectiv. Pot fi dotati cu sisteme antipanica astfel incit in caz de evacuare fortata a personalului, bratul orizontal sa fie deblocat.

Automatizari porti

Intotdeauna trebuie să profităm de tehnologia care ne poate face viaţa mai frumoasă şi mult mai uşoară!

Automatizarea porţilor si usilor de garaj nu mai reprezintă demult un moft, ci vorbim de o necesitate. Nu e nimic mai neplăcut decât să pierzi timp atunci când te grăbeşti cu deschisul şi închisul porţilor, sau dacă plouă, cu murdărirea pantofilor. Clientii nostri apreciaza cel mai mult sistemul de automatizare în zilele ploioase, friguroase şi în special dimineaţa când se grăbesc să ajungem la job.

Solutiile de automatizari porti sunt sisteme inovatoare care se monteaza pe diferite tipuri de porti, vechi sau noi, pentru a putea fi actionate in mod automat. Astfel dumneavoastra veti avea posibilitatea sa deschideti sau sa inchideti poarta fara nici cel mai mic efort, doar apasand un buton de la telecomanda.

Avantajele sistemelor de automatizare pentru porti se vor reflecta in primul rand in stilul dumneavoastra de viata, care va deveni unul mult mai comod. Un alt avantaj face referire strict la  sistemele de calitate care au o durata foarte mare de viata si sunt foarte rezistente.