Firma Securitate Ocna mures

Western Security

Firma Securitate Ocna mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Western Security - Firma Securitate Ocna mures.


Raspunzând la nevoile clientilor nostri si dincolo de asteptari este standardul nostru.
Vom munci din greu pentru tine pentru a va proteja personalul, informatia si proprietatea dumneavoastra.
Astazi, cele mai multe organizatii vor avea un departament de securitate sau de HR, care au, probabil, un set de politici si reglementari ale angajatilor companiei, si aproape sigur au si alte masuri de protectie.
Cu toate acestea, companiile sunt înca vulnerabile.
Cum puteti sa va asigurati ca bunurile, informatiile organizatiei dvs. si angajatii sunt protejati? Organizatia dumneavoastra poate pune în aplicare cele mai stricte controale de securitate prin serviciile oferite de noi.

Produse si Servicii

Paza si protectie

- paza societati comerciale
- paza banci
- paza institutii
- paza santiere
- paza domeniu HORECA
- paza evenimente
- paza si însotire VIP

Interventie rapida
- obiective monitorizate
- evenimente si manifestari

Transport de valori
- mijloace blindate proprii

Monitorizare obiective
- monitorizare obiective
- sisteme de monitorizare


Sisteme de supraveghere
- sisteme de supraveghere

Consultanta specializata

Servicii speciale
- recuperari creante
- detectivi particulari si filaj
- garda de corp

Galerie foto


Firma Securitate Ocna mures face parte din paginile de afaceri publicate in categoria fier vechi: Firmele de securitate, partenerele portalului Firma-Securitate.ro va ofeta servicii de paza si protectie, servicii de transport valori, garda de corp, insotire si protectie valori, interventie rapida, monitorizare, ordine si supraveghere manifestari, securitate in scoli, exploatare mijloace tehnice antiefractie, activitati de investigatie, protectia bunurilor si a persoanelor, monitorizare si interventie, escorta VIP, monitorizare flota auto, sisteme integrate, antiefractie, video, incendiu, solutii de securitate. Cele mai profesionale servicii de paza si protectie, monitorizare, interventie rapida a firmelor de securitate din tara