Firma Securitate Miercurea Ciuc

Dakota Security

Firma Securitate Miercurea Ciuc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Securitate Miercurea Ciuc: Dakota Security.

DAKOTA SECURITY SERVICE este o societate privată de pază ÅŸi securitate care vine în sprijinul companiilor care percep dezvoltarea oricărei afaceri numai prin asigurarea ÅŸi păstrarea climatului de siguranţă ÅŸi securitate. Pentru a putea satisface cerinÅ£ele beneficiarilor noÅŸtri, pornim de la analiza ÅŸi evaluarea mediului ÅŸi a riscurilor la care este supus obiectivul, urmând să oferim soluÅ£ia cea mai potrivită. Analiza riscului trebuie să Å£ină cont de măsurile de protecÅ£ie aplicabile obiectivului care urmează să fie protejat, precum ÅŸi de modurile de atac posibile. Pe baza acestui studiu, noi proiectăm sistemul de securitate care urmează a fi implementat, sistem care include atât echipament, cât ÅŸi personal specializat.

Servicii

Paza si protectia obiectivelor civile si industriale

Existenta unor riscuri interne sau externe care pot pune in dificultate un obiectiv (furt, indiscretie, incendiu, inundatie, spionaj, act terorist etc.) impune luarea unor masuri de contracarare a oricaror actiuni de acest fel si instalarea unui sistem de paza foarte bine organizat.

Acest serviciu poate fi permanent pentru obiectivele la care paza si apararea sunt asigurate continuu, si temporar, pentru o anumita perioada de timp, pentru obiectivele unde paza se asigura numai pe timpul cât acestea functioneaza.

in functie de specificul obiectivului si de rezultatul analizei obiectivului, DAKOTA SECURITY SERVICE va stabili configuratia dispozitivului de paza care poate fi alcatuit din posturi de control acces, posturi fixe si posturi mobile (rond sau patrula).
Acces control

Pentru prevenirea intrarilor nepermise, vandalismului, abuzurilor, incendiilor sau patrunderea nepermisa pe proprietate privata precum si pentru controlul, regularizarea sau directionarea fluxului de public cu ajutorul vehiculelor numai pentru rezolvarea cererilor direct specificate de Dumneavoastra, pentru asigurarea protectiei proprietatii, DAKOTA SECURITY SERVICE va sta la dispozitie cu personal calificat, echipat corespunzator efectuarii serviciului de paza-control acces.

Insotire transport valori

Executarea pazei transporturilor de valori constituie o misiune foarte importanta care se adopta in scopul respingerii actiunilor elementelor infractoare care ataca transportul de valori, creând conditii favorabile de scoatere din zona a masinilor de transport si continuarea misiunii.

Paza transporturilor de valori se realizeaza prin gardare, cu unul sau mai multi agenti de paza, in functie de necesitati.

Garda de corp

Prin serviciul de protectie personala societatea DAKOTA SECURITY SERVICE asigura apararea beneficiarului impotriva primejdiilor ai situatiilor care i-ar pune in pericol libertatea sau integritatea fizica (ultraj, rapire, amenintari deliberate cu moartea etc.), precum si evitarea hartuirii si a situatiilor neplacute.
Monitorizarea obiectivelor si interventie rapida

Operatiunile de monitorizare se desfasoara prin intermediul dispeceratului cental de monitorizare DAKOTA SECURITY SERVICE , având ca obiectiv tratarea cu eficienta a tuturor evenimentelor care tin de securitatea obiectivului.
Dispeceratul utilizeaza echipamente de comunicatie voce/date de ultima generatie.
Etape ale procesului de monitorizare :

    Detectia evenimentelor si transmiterea alarmei de la abonat la dispeceratul central
    Identificarea abonatului (cod, nume, adresa etc.), trimiterea si indrumarea echipajului de interventie spre sediul abonatului
    Interventia la sediul abonatului si verificarea cauzei alarmei
    Comunicarea cauzei alarmei catre operatorul dispeceratului central
    in cazul alarmelor false, se reseteaza sistemul de alarma si se continua patrularea
    in cazul alarmelor reale, echipajul de interventie intreprinde primele masuri de anihilare a evenimentului

Echipajele de interventie ale DAKOTA SECURITY SERVICE sunt formate din agenti proprii, echipati adecvat pentru o interventie rapida si eficienta in cazul oricarui tip de situatie.
Serviciul de interventie rapida este oferit pentru:

    Obiectivele monitorizate
    Obiectivele care solicita prezenta echipei de interventie a societatii in cursul derularii operatiunii de transport valori
    Clientii ce beneficiaza de una sau mai multe activitati specifice
    GARDa DE CORP - V.I.P si evenimente
    Orice activitate specifica pe care societatea o desfasoara pe baza de contract, unde se considera necesara prezenta echipei de interventie

Consultanta

DAKOTA SECURITY SERVICE asigura consultanta pentru identificarea solutiilor optime privind paza si protectia obiectivelor, analiza de risc, stabilitatea dispozitivului propriu de paza si instruirea personalului cu astfel de atributii.

Totodata DAKOTA SECURITY SERVICE poate asigura asistenta de specialitate la redactarea planului de paza (atributie care potrivit legii revine beneficiarului) si sustinerea acestuia in vederea aprobarii de catre autoritati.


Instalare sisteme de alarma

DAKOTA SECURITY SERVICE instaleaza sisteme de alarma, sisteme de supraveghere video, sisteme de detectie incendiu, comunicatie și IT complete, prin implementarea de solutii și tehnologii avansate. Obiectivul nostru este satisfactia clientului, prin a pune la dispozitia acestuia cele mai fiabile solutii tehnice, intreaga noastra experienta și ingeniozitate, doar pe baza acestora decizia de a instala un anume sistem poate fi justa și eficienta.

Galerie foto