Firma Securitate Iasi

Firma Securitate Iasi - GIP EST SRL

Firma Securitate Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Securitate Iasi: Firma Securitate Iasi - GIP EST SRL.

 

GIP EST
Paza si protectie | Sisteme antiefractie | Supraveghere video | Alarmare incendii |
Automatizari | Control acces | Executie tehnica | Interventie tehnica
0723.500.006 / 0232.278.177 / 0232.267.778

Compania noastra a luat fiinta in anul 1996, dintr-o nevoie acuta a pietii pentru servicii de securitate. Inca de la infiintare, echipamentele, instalatiile si serviciile oferite au fost proiectate si puse in opera avand in vedere respectarea tuturor prevederilor legale.

Incercand sa raspunda nevoilor clientilor tot mai numerosi, compania si-a diversificat si extins continuu gama de echipamente si servicii oferite.

Astfel, numarul de angajati a crescut continuu depasind, in anul 2015, pragul de 1000 de angajati, ceea ce a schimbat profilul firmei in acela de „companie mare”.

In acelasi timp au aparut departamente specializate pe directii noi de dezvoltare, cum ar fi: Departamentul Tehnic, Departamentul Interventie Operativa, Departamentul Comercial, Departamenul Marketing, Departamentul Proiectare-Integrare, Departamenul Echipamente si Retele Electrice.

paza protectie iasi

Datorita utilizarii solutiilor integrate de securite, moderne si actuale, Compania s-a extins la nivel national si a intrat in atentia consumatorilor mari de protectie si securitate, devenind frunizorii principali de astfel de servicii pentru clienti precum: Carefour Romania, Selgros Cash and Carry, RCS-RDS, E-on, Leroy-Merlin, Billa, Arabesque, Xerox.

GIP EST este o societate comercială cu răspundere limitată, având ca principal obiect de activitate “Activităţi de investigaţie şi protecţie a bunurilor şi persoanelor”, după cum este specificat în Certificatul de Înregistrare Fiscală.

Înca de la îceput, datorită seriozităţii cu care firma tratează fiecare comandă, a respectării termenelor de execuţie, a colaborării apropiate cu fiecare beneficiar, a utilizării de echipamente de cea mai buna calitate, într-un cuvânt a accentului care se pune pe calitate, GIP EST şi-a câştigat un renume pe plan naţional.

Toţi aceşti factori au făcut ca GIP EST să devină în prezent un nume, o marcă în asigurarea securităţii bunurilor şi persoanelor.

Misiune

Misiunea noastră este aceea de a implementa şi furniza cele mai bune soluţii de securitate existente pe piaţă.

Eficienţa unui sistem de securitate constă în faptul că acesta trebuie să asigure o protecţie cât mai completă prin combinarea tuturor metodelor de supraveghere permise, cât şi, colectarea centralizată a datelor la unul sau mai multe dispecerate de monitorizare.

Adaptarea la cerinţele partenerilor noştri, prin cunoaşterea exactă a nevoilor acestora ne va ajuta să perfecţionăm sistemele de securitate.

Dezvoltarea echipei de specialişti şi tehnicieni pentru a permite proiectarea de soluţii integrate optime, indiferent de capacitatea şi amploarea obiectivului spre a spori încredrea acordată de către partenerii noştri.

Am implementat o strategie de durată, bazată pe cele mai inovatoare soluţii tehnice şi vom depune efort în mod continuu pentru a asigura necesităţile clienţilor noştri prin aducerea pe piaţă de produse şi tehnologii de ultimă generaţie.

Program

Luni - Vineri • 08:00 - 16:30

Parteneri

Cele mai bune solutii de securitate
existente pe piata

In istoria de peste 20 de ani a GIP EST am cautat in piata cei mai buni furnizori de produse de securitate in asa fel incat sa oferim cele mai moderne solutii si echipamentele, cu cel mai bun raport pret-calitate. Astfel, am creat impreuna cu partenerii nostri, o colaborare stransa, care sa va ofere cele mai moderne solutii de securitate, la cele mai bune preturi.

Impreuna cu partenerii nostri asiguram pregatirea continua a departamentului tehnic prin participarea la seminarii de prezentare, conferinte sau workshopuri tehnice pentru a fi mereu la zi cu cele mai rapide solutii de mentenanta si intretinere, astfel incat sistemele de securitate instalate la beneficiarii nostri sa functioneze in parametri optimi pe toata durata de viata a acestora.

Furnizorii nostri ne asigura permanent suportul pentru a gasi echipamentele care se potrivesc cel mai bine cu nevoile clientilor nostri. Astfel, gasim solutii pentru oricare din nevoile clientilor nostri, la cele mai bune preturi.

De-a lungul timpului, am cautat la parteneri nostri, cele mai bune caracteristici pe care le consideram importante in securitatea afacerii tale. Toate produsele sunt testate in prealabil in vederea atingerii unui nivel ridicat al satisfactiei clientului.

Galerie foto