Firma Securitate Iasi

GIP EST SRL

Firma Securitate Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Securitate Iasi: GIP EST SRL.

GIP EST este o societate comercială cu răspundere limitată, având ca principal obiect de activitate “Activităţi de investigaţie şi protecţie a bunurilor şi persoanelor”, după cum este specificat în Certificatul de Înregistrare Fiscală.

Înca de la îceput, datorită seriozităţii cu care firma tratează fiecare comandă, a respectării termenelor de execuţie, a colaborării apropiate cu fiecare beneficiar, a utilizării de echipamente de cea mai buna calitate, într-un cuvânt a accentului care se pune pe calitate, GIP EST şi-a câştigat un renume pe plan naţional.

Toţi aceşti factori au făcut ca GIP EST să devină în prezent un nume, o marcă în asigurarea securităţii bunurilor şi persoanelor.

Misiune

Misiunea noastră este aceea de a implementa şi furniza cele mai bune soluţii de securitate existente pe piaţă.

Eficienţa unui sistem de securitate constă în faptul că acesta trebuie să asigure o protecţie cât mai completă prin combinarea tuturor metodelor de supraveghere permise, cât şi, colectarea centralizată a datelor la unul sau mai multe dispecerate de monitorizare.

Adaptarea la cerinţele partenerilor noştri, prin cunoaşterea exactă a nevoilor acestora ne va ajuta să perfecţionăm sistemele de securitate.

Dezvoltarea echipei de specialişti şi tehnicieni pentru a permite proiectarea de soluţii integrate optime, indiferent de capacitatea şi amploarea obiectivului spre a spori încredrea acordată de către partenerii noştri.

Am implementat o strategie de durată, bazată pe cele mai inovatoare soluţii tehnice şi vom depune efort în mod continuu pentru a asigura necesităţile clienţilor noştri prin aducerea pe piaţă de produse şi tehnologii de ultimă generaţie.

 

Galerie foto