Firma Securitate Iasi

GIP EST SRL

Firma Securitate Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre GIP EST SRL - Firma Securitate Iasi.


GIP EST este o societate comercială cu răspundere limitată, având ca principal obiect de activitate “Activităţi de investigaţie şi protecţie a bunurilor şi persoanelor”, după cum este specificat în Certificatul de Înregistrare Fiscală.

Înca de la îceput, datorită seriozităţii cu care firma tratează fiecare comandă, a respectării termenelor de execuţie, a colaborării apropiate cu fiecare beneficiar, a utilizării de echipamente de cea mai buna calitate, într-un cuvânt a accentului care se pune pe calitate, GIP EST şi-a câştigat un renume pe plan naţional.

Toţi aceşti factori au făcut ca GIP EST să devină în prezent un nume, o marcă în asigurarea securităţii bunurilor şi persoanelor.

Misiune

Misiunea noastră este aceea de a implementa şi furniza cele mai bune soluţii de securitate existente pe piaţă.

Eficienţa unui sistem de securitate constă în faptul că acesta trebuie să asigure o protecţie cât mai completă prin combinarea tuturor metodelor de supraveghere permise, cât şi, colectarea centralizată a datelor la unul sau mai multe dispecerate de monitorizare.

Adaptarea la cerinţele partenerilor noştri, prin cunoaşterea exactă a nevoilor acestora ne va ajuta să perfecţionăm sistemele de securitate.

Dezvoltarea echipei de specialişti şi tehnicieni pentru a permite proiectarea de soluţii integrate optime, indiferent de capacitatea şi amploarea obiectivului spre a spori încredrea acordată de către partenerii noştri.

Am implementat o strategie de durată, bazată pe cele mai inovatoare soluţii tehnice şi vom depune efort în mod continuu pentru a asigura necesităţile clienţilor noştri prin aducerea pe piaţă de produse şi tehnologii de ultimă generaţie.

 

Galerie foto


Firma Securitate Iasi face parte din paginile de afaceri publicate in categoria fier vechi: Firmele de securitate, partenerele portalului Firma-Securitate.ro va ofeta servicii de paza si protectie, servicii de transport valori, garda de corp, insotire si protectie valori, interventie rapida, monitorizare, ordine si supraveghere manifestari, securitate in scoli, exploatare mijloace tehnice antiefractie, activitati de investigatie, protectia bunurilor si a persoanelor, monitorizare si interventie, escorta VIP, monitorizare flota auto, sisteme integrate, antiefractie, video, incendiu, solutii de securitate. Cele mai profesionale servicii de paza si protectie, monitorizare, interventie rapida a firmelor de securitate din tara