Firma Securitate Craiova

TSA Security GROUP

Firma Securitate Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre TSA Security GROUP - Firma Securitate Craiova.


Societatea comerciala TSA Security Group , cu sediul social in Craiova, reuseste sa se faca cunoscuta pe piata de securitate, fiind o firma ce ofera calitate si seriozitate.


In decursul timpului ne-am extins activitatea si in localitatile limitrofe ale Craiovei si in alte localitati mari din tara - Oradea, Bucuresti, etc.

Certificari:

Conform codului CAEN 8010, desfasuram "Activitati de protectie si garda".

Produse si Servicii

TSA Security Group va ofera urmatoarele servicii :

- Sisteme de prevenire asupra inceputului de incendiu
- Sisteme de alarmare impotriva efractiei
- Sisteme de televiziune cu circuit inchis
- Sisteme control-acces

De asemenea va oferim monitorizare si interventie 24/24 ore,
asigurate de un dispeceratul propriu, dotat cu echipament de
specialitate, si 2 echipe de securitate pregatite sa intervina in
orice situatie care v-ar putea cauza daune.  

Daca nu detineti un calculator pentru supravegherea video, il puteti achizitiona de la noi.
Va oferim calculatoare compatibile sistemului video dorit, retelistica calculatoare lan si wirelless, service calculatoare.


Produse:

Produsele cu care lucram sunt de calitate, pentru ca am  inteles ce inseamna calitatea si pentru ca  tinem  la siguranta dumneavoastra.  

Oferim consultanta de specialitate pentru a va ajuta sa faceti cea mai potrivita alegere, in functie de solicitarile si necesitatile dumneavoastra. Ultimul cuvant este insa al dumneavoastra.

Oferim garantie la toate produsele instalate si la lucrarile efectuate.

Galerie foto


Firma Securitate Craiova face parte din paginile de afaceri publicate in categoria fier vechi: Firmele de securitate, partenerele portalului Firma-Securitate.ro va ofeta servicii de paza si protectie, servicii de transport valori, garda de corp, insotire si protectie valori, interventie rapida, monitorizare, ordine si supraveghere manifestari, securitate in scoli, exploatare mijloace tehnice antiefractie, activitati de investigatie, protectia bunurilor si a persoanelor, monitorizare si interventie, escorta VIP, monitorizare flota auto, sisteme integrate, antiefractie, video, incendiu, solutii de securitate. Cele mai profesionale servicii de paza si protectie, monitorizare, interventie rapida a firmelor de securitate din tara