Firma Securitate Constanta

Zip Excort

Firma Securitate Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Securitate Constanta: Zip Excort.

Mentionam faptul ca intre anii 2003 si 2010 am obtinut in fiecare an Premiul I sau Premiul 2 din partea C.C.I.N.A. Constanta in Topul Judetean al Firmelor, pentru profilul servicii de securitate, iar in 2004 am obtinut Locul 6 in Topul National al Firmelor.

In anii 2008, 2009 si 2010 compania a primit Diploma de Excelenta din partea C.C.I.N.A. Constanta pentru activitatea din ultimii 5 ani.

In anii 2007 - 2010 am obtinut o clasare binemeritata in topul national al firmelor de paza, fiind in primele 10 firme de paza din tara.

Cifra de afaceri a societatii noastre in anul 2009 si 2011 a fost de peste de peste 16 milioane RON, iar in anul 2011 am depasit 18 milioane lei.

Grupul Zip Escort incearca prin intreaga sa prestatie sa determine impunerea definitiva a unui climat de siguranta clientilor, angajatilor si activitatii desfasurate, identificand si eliminand complet pericolul potential, folosind atat mijloace tehnice moderne cat si personal uman calificat.

Societatea noastra are obiective situate pe o raza mare, de aceea infrastructura sistemului de comunicatii, sistemului de control al agentilor si de interventie al echipajelor mobile este deja existent si bine pus la punct.

Societatea dispune de cea mai buna baza materiala dintre toate societatile specializate in servicii de paza care activeaza in Sud-Estul Romaniei, asta insemnand peste 80 de autovehicule, peste 450 de echipamente de comunicatii mobile si fixe, frecventa si retea proprie de comunicatii autorizata de Inspectoratul General al Comunicatiilor, armament cu munitie de razboi si cu gaze, casti, scuturi si tomfe, 5 dispecerate automate de supraveghere a sistemelor de alarmare, dintre care doua dispecerate telefonice, un dispecerat radio, un dispecerat ZAPP si un dispecerat GPRS.

Servicii

 • paza cu personal, atat pentru obiective publice, industriale, comerciale si bancare, cat si pentru resedinte si bunuri particulare;
 • paza, protectie si insotire transporturi de valore;
 • servicii de garda de corp;
 • asigurarea ordinii publice in timpul manifestarilor culturale, sportive sau de alta natura, cu public numeros;
 • servicii de interventie in timp real a echipajelor mobile in cazul alarmarii sistemelor de supraveghere conectate la dispecerat;
 • instalari de sisteme electronice de securitate: alarmare antiefractie si antiincendiu, sisteme de supraveghere video, sisteme control acces, etc.
 • consultanta, furnizare de echipamente specializate, instalare si service;
 • servicii de monitorizare a sistemelor de alarmare la efractie, incendiu, inundatie si atac armat prin dispeceratul propriu si interventie in timp real a echipajelor mobile;
 • instalatii de transmisie voce - date;
 • instalatii de videointerfonie, interfonie de birou si telefonie (centrale telefonice);
 • servicii de protocol.

Galerie foto