Firma Securitate Bistrita

Smart Security Solutions

Firma Securitate Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Securitate Bistrita: Smart Security Solutions.

SMART SECURITY SOLUTIONS
SISTEME DE SECURITATE | ALARME | SISTEME DE SUPRAVEGHERE
0745.472.651 / 0761.251.212

SMART SECURITY SOLUTIONS  are  ca obiect de activitate integrarea SISTEMELOR DE SECURITATE, oferind soluţii complete clienţilor.

Serviciile şi produsele noastre, se adresează  firmelor, instituţiilor publice, persoanelor fizice dar şi asociaţiilor de proprietari, încercând să acoperim cerinţele şi exigenţele unei game variate de clienţi.

Numărul clienţilor în creştere, confirmă faptul că oferim cele mai bune soluţii şi sisteme, satisfăcând şi pretenţioasele exigenţe de calitate, siguranţă şi confort. Executăm lucrări complexe la firme şi obiective de referinţă, utilizând  echipamente noi de la cei mai mari producatori din domeniu, tinând pasul cu tendinţele de pe piaţă.

sisteme securitate bistrita

Smart Security Solutions  –   implementează următoarele:

 •     sisteme de avertizare şi alarmare în caz de efracţie
 •     sisteme de detecţie şi avertizare incendii
 •     protecţii perimetrale
 •     sisteme de interfonie şi videointerfonie
 •     control acces – pontaj
 •     acces hotelier
 •     sisteme pentru restaurante pentru apel chelner
 •     sisteme de supraveghere video inregistrare digitală – transmitere la distanţă
 •     sonorizări AUTO  
 •     automatizări si acţionări electrice – rezidenţiale şi industriale
 •     service – întreţinere mentenenţă

camere video, alarme bistrita

Smart Security Solutions  SRL  oferă soluţii complete, aspect care, considerăm că este foarte important pentru parteneri. În acest sens vă rugăm să nu ezitaţi în a ne contacta pentu stabilirea unei întâlniri cu unul dintre specialiştii noştri. Aceştia vă vor oferi tot sprijinul în consultanţă necesară în alegerea unui sistem sau echipament, care să ofere confortul şi siguranţa de care aveţi nevoie, sau de a fi în cadrul reglementărilor  legale din domeniu cât şi a  ultimelor tendinţe de pe piaţă, la un raport calitate-preţ optim.

In cazul sistemelor de securitate, o importanta deosebita o are cine instaleaza si pune in functiune sistemul.

De multe ori, din motive financiare, se apeleaza la serviciile unui personal necalificat( electricieni, cunoscuti), rezultatele fiind nesatisfacatoare.

Recomandarea noastra este sa apelati la firme autorizate pentru instalarea, punerea in functiune, precum si asigurarea service-ului sistemelor electronice de securitate.

Smart Security Solutions este firma licentiata de catre IGPR / IGSU.

Nu ezitaţi să ne contactaţi!

PROGRAM DE LUCRU
Luni – Vineri: 08-18
Sambata: 09-15
Duminica: Inchis

Servicii

Videointerfoanele pot fi identificate drept sisteme primare de control acces, functia de baza fiind permiterea accesului pe baza identificarii video-audio a vizitatorilor. Un videointerfon este format din camera(post de exterior) , monitor (post de interior) si incuietoarea actionata electric (yala, electromagnet, bolt electric).

Sistemele de Supraveghere Video, sunt astazi mai utile si mai accesibile ca niciodata. Acestea reprezinta o solutie fiabila pentru supravegherea zonelor interioare sau exterioare a cladirilor si proprietatilor.

Securitatea completa a obiectivelor nu poate fi asigurata fara un Sistem de Supraveghere Video eficient care sa permita atat monitorizarea in timp real a evenimentelor si persoanelor suspecte, cat si inregistrarea acestora, in scopul verificarilor ulterioare si furnizarii de inregistrari.

Echipamentele de automatizari furnizate, sunt proiectate sa functioneze o perioada foarte lunga de timp, practic nelimitata din punctul de vedere al utilizatorului si au un design ergonomic. Portile automate asigura un confort maxim, caracterizându-se prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate în timp. Confera o inchidere si deschidere silentioasa, fiind prevazute si cu un sistem de deblocare in cazul intreruperii curentului electric.Sistemele nu necesita nici un fel de intretinere. Reductorul folosit in toate cazurile este inchis ermetic si contine un ulei special sub presiune care nu trebuie schimbat. Gama de temperaturi de functionare a sistemelor se situeaza in domeniul industrial de -35…+55 grade Celsius.

Sistemele de detectie si semnalizare efractie (intâlnite in limbajul popular si sub forma de sisteme de alarmă sau alarmare) fac parte din schema de bază atunci cand vorbim de constructiile noi (rezidentiale, spatii de birouri, magazine, case de amanet,case de schimb valutar si nu in ultimul rând domeniile bancare)

Practic, toate proiectele includ si sistemele de curenti slabi si în această categorie intra: sisteme de efractie,sisteme de supraveghere video, sisteme de detectie incendiu, retea, telefonie, TV, interfonie si videointerfonie.

Sistemul de semnalizare şi alarmare la Incendiu reprezintă un ansamblu complex, compus din declanşatoare manuale de alarmă şi detectoare automate, conectate la un echipament de control şi semnalizare care permite monitorizarea dispozitivelor de semnalizare şi care poate acţiona, înaintea instalaţiei de stingere, pornirea pompelor de incendiu, oprirea instalaţiei de ventilare, pornirea instalaţiei de evacuare mecanică a fumului, trecerea prin dispozitiv de anclanşare automată pe sursa de alimentare electrică de rezervă, acţionarea uşilor antifoc, alertarea pompierilor şi salvării.

Analiza de risc este un ansamblu de masuri si verificari ce au ca scop determinarea factorilor ce pot aduce atingere integritatii fizice a persoanelor, precum si a bunurilor ce apartin unei institutii sau societati comerciale si implica dezvoltarea Intelegerii riscului.

Sistemele de control acces reprezinta unul dintre cele mai sigure şi eficiente metode de protecţie a unui obiectiv, datorita restrictionarii accesului persoanelor sau autovehiculelor in amplasament. Functiile acestuia, ofera administratiei un control riguros al acces-ului in zonele de importanta, cu evidentierea activitatii prin rapoarte detaliate.

In functie de tipul comunicatiei echipamentele de control acces pot functiona independent sau in retea.

Instalaţii electrice de joasă tensiune

Instalaţiile electrice de joasă tensiune sunt acele instalaţii care funcţionează la tensiuni mai mici de 1KV, respectiv la tensiuni de 0,4KV si 0,23KV, asa numitele tensiuni de linie si respectiv tensiuni de fază.

Instalatii electrice joasa tensiune (apartamente, case/vile) trifazate si monofazice.