Firma Securitate Bacau

AZIA SECURITY SYSTEMS

Firma Securitate Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Securitate Bacau: AZIA SECURITY SYSTEMS.

AZIA SECURITY SYSTEMS redefineşte siguranţa.

AZIA Security Systems este autorizata de catre Ministerul Administratiei si Internelor, Directia Politiei de Ordine Publica, in conformitate cu prevederile Legii 333/2003 si ale Ordonantei de Guvern nr.1010/2004 pentru prestarea serviciilor de securitate pe teritoriul Romaniei.

AZIA Security Systems vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama larga de servicii complete la standarde occidentale, avand scopul de a oferi clientilor sai in mod constant servicii de cea mai buna calitate in ceea ce priveste paza obiectivelor, bunurilor si valorilor.

AZIA Security Systems este recunoscută pe piata din Romania, regiunea de est, ca furnizorul cu cel mai bun raport calitate / pret, oferta noastra de servicii acoperind integral nevoile de securitate atat ale persoanelor fizice, cat si ale celor juridice.

Datorita increderii acordate de catre clientii nostri, persoane fizice si juridice, in calitatea serviciilor oferite de noi, activitatea societatii a cunoscut o crestere semnificativa an de an.

Incepand cu anul 2001, Azia Security Systems a castigat locul I in Topu-ul firmelor din judetul Bacau la sectiunea servicii, registrul de protectie  bunuri si persoane, eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie Bacau, in fiecare an.

Servicii

Monitorizare si Interventie Rapida

Paza Obiective

 

Servicii pentru Familie

Garda de Corp

Transport Securizat de Valori

Cursuri de Formare Profesionala

Galerie foto