Firma Securitate Bacau

AZIA SECURITY SYSTEMS

Firma Securitate Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre AZIA SECURITY SYSTEMS - Firma Securitate Bacau.


AZIA SECURITY SYSTEMS redefineşte siguranţa.

AZIA Security Systems este autorizata de catre Ministerul Administratiei si Internelor, Directia Politiei de Ordine Publica, in conformitate cu prevederile Legii 333/2003 si ale Ordonantei de Guvern nr.1010/2004 pentru prestarea serviciilor de securitate pe teritoriul Romaniei.

AZIA Security Systems vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama larga de servicii complete la standarde occidentale, avand scopul de a oferi clientilor sai in mod constant servicii de cea mai buna calitate in ceea ce priveste paza obiectivelor, bunurilor si valorilor.

AZIA Security Systems este recunoscută pe piata din Romania, regiunea de est, ca furnizorul cu cel mai bun raport calitate / pret, oferta noastra de servicii acoperind integral nevoile de securitate atat ale persoanelor fizice, cat si ale celor juridice.

Datorita increderii acordate de catre clientii nostri, persoane fizice si juridice, in calitatea serviciilor oferite de noi, activitatea societatii a cunoscut o crestere semnificativa an de an.

Incepand cu anul 2001, Azia Security Systems a castigat locul I in Topu-ul firmelor din judetul Bacau la sectiunea servicii, registrul de protectie  bunuri si persoane, eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie Bacau, in fiecare an.

Produse si Servicii

Monitorizare si Interventie Rapida

Paza Obiective

 

Servicii pentru Familie

Garda de Corp

Transport Securizat de Valori

Cursuri de Formare Profesionala

Galerie foto


Firma Securitate Bacau face parte din paginile de afaceri publicate in categoria fier vechi: Firmele de securitate, partenerele portalului Firma-Securitate.ro va ofeta servicii de paza si protectie, servicii de transport valori, garda de corp, insotire si protectie valori, interventie rapida, monitorizare, ordine si supraveghere manifestari, securitate in scoli, exploatare mijloace tehnice antiefractie, activitati de investigatie, protectia bunurilor si a persoanelor, monitorizare si interventie, escorta VIP, monitorizare flota auto, sisteme integrate, antiefractie, video, incendiu, solutii de securitate. Cele mai profesionale servicii de paza si protectie, monitorizare, interventie rapida a firmelor de securitate din tara