Firma Securitate Alexandria

DSS GUARD SERV

Firma Securitate Alexandria reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DSS GUARD SERV - Firma Securitate Alexandria.


DSS GUARD SERV  este infiintata din dorinta expresa de  a oferii servicii complete de securitate in zona sa de interes, la un nivel de calitate superior, prin sporirea increderii intre partenerii de afaceri si realizarea unei colaborari oneste, bazate pe competenta si profesionalism. Incepand din 2011 DSS GUARD SERV  in dorinta de a raspunde cerintelor pietii si a clientilor sai ofera o gama larga de servicii de securitate cum sunt:

-Paza si protectie prin personal specializat inarmat sau neinarmat
-Monitorizarea sistemelor electronice de securitate 
-Echipaje mobile de patrulare si interventia in caz de alarmare
-Proiectare, instalare si servicii a sistemelor electronice de securitate si supraveghere video prin        firma licentiata in domeniu
-Consultanta de specialitate inclusiv evaluari si analize de risc.

Personalul nostru are angajati pregatiti si avizati in conformitate cu prevederile legislatiei  in domeniu ce  sunt gata permanent (24 h din 24, 365 zile pe an) pentru a-si indeplini sarcinile de serviciu si cerintele clientilor nostri.

Produse si Servicii

DSS GUARD SERV va asigura la un inalt nivel calitativ toată gama serviciilor de pază după cum urmează:

●   Servicii de protecţie şi pază a unor obiective industriale, comerciale, culturale, sportive, spectacole, târguri, expoziţii sau alte evemimente de altă natură şi consultanţă în aceste domenii;

●   Servicii de pază al transporturilor de valori şi consultanţă;

●   Servicii de gardă de corp şi consultanţă în domeniu;

●   Servicii de instalare, supraveghere, depanare şi întreţinere ale sistemelor de securitate şi supraveghere şi consultanţă în domeniu.

Aceste servicii beneficiază de sprijinul echipajelor de intervenţie rapidă care au misiunea de a interveni prompt în caz de necesitate, pentru restabilirea ordinii la obiectivele păzite de societatea noastră.

Galerie foto


Firma Securitate Alexandria face parte din paginile de afaceri publicate in categoria fier vechi: Firmele de securitate, partenerele portalului Firma-Securitate.ro va ofeta servicii de paza si protectie, servicii de transport valori, garda de corp, insotire si protectie valori, interventie rapida, monitorizare, ordine si supraveghere manifestari, securitate in scoli, exploatare mijloace tehnice antiefractie, activitati de investigatie, protectia bunurilor si a persoanelor, monitorizare si interventie, escorta VIP, monitorizare flota auto, sisteme integrate, antiefractie, video, incendiu, solutii de securitate. Cele mai profesionale servicii de paza si protectie, monitorizare, interventie rapida a firmelor de securitate din tara